SZS: Nismo se okupili da smenimo Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Nismo se okupili da smenimo Vučića

U zajedničkoj izjavi pred današnji osnivački skup Saveza za Srbiju, predsednici stranaka, pokreta i sindikata koji ga osnivaju kažu da srpska politička scena više nije ista i da sada svi opozicioni birači imaju nadu da u Srbiji može doći do promena.

U izjavi kažu "nismo se okupili samo da bismo smenili Vučića" već da bi smenili politiku ponižavanja te da su se dogovorili o oko 30 programskih tačaka "od čijeg sprovođenja zavisi normalan život svakog građanina".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kako navode u borbi protiv politike siromaštva, slobodni izbori, nezavisni mediji, investiranje u domaću privredu, mere za podsticaj nataliteta i podršku porodicama, ispitivanje porekla imovine i pitanje KiM nema mesta njihovim ideološkim razlikama.

Izjavu su potpisali, Dragan Ðilas, jedan od osnivača Saveza, i predsednici Dveri Boško Obradović, Narodne stranke Vuk Jeremić, Demokratske stranke Zoran Lutovac, Levice Srbije Borko Stefanović, Zdrave Srbije Milan Stamatović, Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, Pokreta za preokret Janko Veselinović, Udruženih sindikata Srbije Sloga Željko Veselinović i pokreta Srba sa KiM "Otadžbina" Slaviša Ristić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.