SVEŠTENICI SPC PREKINULI SKUP JEHOVINIH SVEDOKA

Izvor: Kurir, 18.Apr.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEŠTENICI SPC PREKINULI SKUP JEHOVINIH SVEDOKA

DANILOVGRAD - Petnaestak sveštenika Srpske pravoslavne crkve (SPC) i monahinja prekinuli su u nedelju uveče skup Jehovinih svedoka u sali Zavičajnog muzeja u Danilovgradu pevanjem crkvenih pesama, što je trajalo desetak minuta i nateralo prisutne u sali da odu.

Prekinutom skupu prethodilo je delenje pozivnica građanima Danilovgrada za skup Jehovinih svedoka, koji je planiran povodom godišnjice Hristovog stradanja.

Vijesti prenose da se pre početka skupa u sali muzeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okupilo desetak građana sa namerom da odslušaju predavanje Jehovinih svedoka, ali ih je u tome sprečilo sveštenstvo SPC, monahinje i grupa vernika, koji su došli s namerom da spreče skup.

Sveštenici su, posle glasnog protivljenja, počeli sa pevanjem crkvenih pesama, što je trajalo desetak minuta i nateralo ostale da odu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.