STIGLO POJAČANJE: Pavlović odradio prvi trening sa Partizanom

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLO POJAČANJE: Pavlović odradio prvi trening sa Partizanom

Pavlović se prema ranijoj najavi trenera Partizana Duška Vujoševića pojavio na treningu Partizana u Hali sportova na Novom Beogradu

BEOGRAD - Novo pojačanje Partizana Aleksandar Pavlović odradio je večeras prvi trening sa crno-belima.

Pavlović se prema ranijoj najavi trenera Partizana Duška Vujoševića pojavio na treningu Partizana u Hali sportova na Novom Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje će najverovatnije u ponedeljak potpisati ugovor sa Partizanom do kraja sezone, a za crno-bele debitovaće 16. februara protiv Širokog u Pioniru.

Crno-beli su trenutno treći na tabeli Jadranske lige sa skorom od 13 pobeda i šest poraza, a u narednih sedam kola bi trebalo da se bore za plasman na fajnal-for tog takmičenja, a ujedno i za plasman u Evroligu.

Pavlović će pravo da debituje imati na gostovanju Real Madridu 28. februara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUMNJIVO: Srbi se ovajdili od zimskih priprema?

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 08:24

Slučajno ili ne, pet prijateljskih mečeva naših klubova tokom pauze u Jelen Superligi završeno „iz dvojke u keca“ ili 7+..Ovo se ne sankcioniše...Kao po nekom nepisanom pravilu, klubovi iz manje kvalitetnih liga Evrope igraju veliki broj prijateljskih utakmica tokom zimske pauze kako bi se što...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.