ŠOK U HUMSKOJ: Borac izbacio Partizan iz Kupa

Izvor: Kurir, 31.Okt.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U HUMSKOJ: Borac izbacio Partizan iz Kupa

Borac koji je prošle sezone igrao finale Kupa i ispao iz Superlige u Beogradu porazio Partizan

Sramota kakvu u Humskoj ne pamte još od 2005. godine i Timoka dogodila se ponovo. Očajnom igrom, u kojoj su pre svega pokazali nepoštovanje prema dresu Partizana izabranici  trenera Vladimira Vermezovića su dopustili sebi da ih na njihovom terenu u osmini finala Kupa Srbije eliminiše drugoligaš Borac iz Čačka – >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 1:2.

90 + 4. minut - Kraj utakmice.

90. minut - Igraće se još četiri minuta.

85. minut - Sve manje vremena za prvaka. Mitrović je odlično tukao, Petrić ponovo bio na mestu. Trenutno se ukazuje pomoć jednom fudbaleru gostiju na sredini.

90. minut - Igraće se još četiri minuta.

81. minut - Centaršut sa desne strane, oštar, prizeman, u poslednji čas Maslać izbacuje u korner. Posle udaraca iz ugla bez opasnosti po Petrića.

77. minut - Udarac Jojića sa ivice kaznenog prostora, ali je Brazilac Vilijam Alveš požrtvovanom intervencijom uspeo da spreči opasnost po gol Borca.

64. minut - Umesto napadača Šćepovića u igri je Darko Brašanac?!

63. minut - Pauljević je centrirao, Mitrović je zakačio loptu glavom, ali je Petrić bio na mestu.

48 minut - Ninković je presekao pas fudbalera Borca, odmah dodao do Mitrovića koji se stuštio ka golu Čačana, prebacio loptu preko nemoćnog Petrića, ali je Maslać sjajnom intervencijom sprečio izjednačenje...

46. minut - Dve izmene kod domaćina. Umesto Lovrea u igri je Nikola Ninković, dok je Aleksandar Mitrović na terenu umesto Zabije.

DRUGO POLUVREME

45. miunut - Kraj poluvremena

31. minut -  Stefan Aškovski smanjuje na 1:2! Odličnim driblingom mladi Makedonac je izbacio čuvara, uputio sjajan udarac u suprotni ugao i Petrić ništa nije mogao.

20. minut - 0:2, Milan Jevtović! Jedan fudbaler Čačana obišao je Petrovića, poslao loptu na sredinu šesnaesterca odakle je 19-godišnji napadač postigao prvi gol ove sezone.

11. minut - 0:1, Mario Maslać! - Posle prekida sa leve strane usledio je centaršut na peterac Partizana. Štoper Marković je ostao sam i glavom u padu je pogodio mrežu crno-belih.

7. minut - Lukav pokušaj Mohameda Zabije. Posle kombinacije sa Aškovskim, Libijac je krenuo da se sprema na šut, blokovi Čačana su već bili uspostavljeni, a onda je usledila sjajna asistencija ka Marku Šćepoviću, koji je ipak otišao malo ukoso. Pokušao je centaršutom Šćepović, ipak, mladi Nikola Petrić je lako uhvatio loptu.

2. minut - Opasan napad "zebri", ali je odlično uklizao Sreten Sretenović i otklonio opasnost.

TOK MEČA

Strelci: Maslać 11, Jevtović 20. - Aškovski 31.

Stadion: Partizana. Gledalaca: 400

Sudija: Novak Simović

Žuti kartoni: Stanković - Jevtović

PARTIZAN: Petrović, Pauljević, Sretenović, Stanković, Volkov, S. Marković, Lovre (od 46. Ninković), Jojić, Aškovski, Zabija (od 46. Mitrović), M. Šćepović (od 65. Brašanac).

BORAC ČAČAK: Petrić, Bornijašević, Maslać, Alveš, Jeftović, Živković, Jeremić, Jovičić, Martinović, Jevtović (od 64. Zoćović), Mugoša (od 72. Jovančić), Rašković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Zoran Stanković,   Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KS: Partizan - Borac 1:2 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2012

Fudbaleri Partizana zbog zgusnutog raspored morali su da pomere meč sa Borcem iz Čačka, u osmini finala Kupa Srbije sa 24. oktobra na poslednji dan u istom mesecu.

Nastavak na Sportal.rs...

ŠOK U HUMSKOJ: Borac izbacio Partizan iz Kupa

Izvor: Kurir, 31.Okt.2012

Borac koji je prošle sezone igrao finale Kupa i ispao iz Superlige u Beogradu porazio Partizan..Sramota kakvu u Humskoj ne pamte još od 2005. godine i Timoka dogodila se ponovo. Očajnom igrom, u kojoj su pre svega pokazali nepoštovanje prema dresu Partizana izabranici  trenera Vladimira Vermezovića...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.