SDPS pokrenuo akciju prevoza bolesnih

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDPS pokrenuo akciju prevoza bolesnih

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) saopštila je danas da je u sklopu kampanje za beogradske izbore 4. marta pokrenula akciju prevoza bolesnih i starih sugrađana kojima je pomoć neophodna.

U saopštenju SDPS je navela da je od članova i simpatizera dobila informacije da veliki broj sugrađana ima potrebu za takvom vrstom pomoći.

"Automobil SDP Srbije, na kojem je uočljiv broj telefona na koji građani mogu da nas pozovu, na raspolaganju je svakog dana od jutra >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do večeri", navodi se u saopštenju i dodaje da je akcija pokrenuta prošle sedmice i da je do sada prevezeno više desetina ljudi.

Predsednik SDPS Rasim Ljajić juče je bio sa sugrađanima u vozilu i razgovarao o svim njihovim potrebama i problemima, ali je saslušao i njihove predloge i sugestije za bolji i lepši život u Beogradu.

Brendirani automobil SDPS svakoga dana do kraja kampanje biće na usluzi Beograđanima, piše u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SDPS: Besplatan prevoz za starije sugrađane do kraja kampanje

Izvor: RTS, 30.Jan.2018

Socijaldemokratska partija Srbije organizovala je, u sklopu kampanje za Beogradske izbore, akciju prevoza starijih i bolesnih sugrađana kojima je pomoć neophodna. . Nakon što je stranka od članova i simpatizera dobila infomaciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.