SDPS: Besplatan prevoz za starije sugrađane do kraja kampanje

Izvor: RTS, 30.Jan.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDPS: Besplatan prevoz za starije sugrađane do kraja kampanje

Socijaldemokratska partija Srbije organizovala je, u sklopu kampanje za Beogradske izbore, akciju prevoza starijih i bolesnih sugrađana kojima je pomoć neophodna.
Nakon što je stranka od članova i simpatizera dobila infomaciju da je velikom broju sugrađana potreba ovakva vrsta pomoći, organizovan je automobil za tu svrhu, navodi se u saopštenju SDPS.

"Automobil SDP Srbije, na kojem je uočljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << broj telefona na koji građani mogu da nas pozovu, na raspolaganju je svakog dana od jutra do večeri", piše u saopštenju.
Juče je u vozilu, zajedno sa sugrađanima, bio i predsednik stranke Rasim Ljajić, koji je sa njima razgovarao o njihovim potrebama i problemima, i koji je saslušao njihove sugestije za bolji život u Beogradu.
"Brendirani automobil SDP Srbije svakoga dana do kraja kampanje biće na usluzi građanima", kažu iz te stranke.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.