SAMO NAPRED! Vučić obišao kompaniju Goodwill pharma u Subotici

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAMO NAPRED!" Vučić obišao kompaniju "Goodwill pharma" u Subotici

"Goodwill pharma" je farmaceutska kompanija koja posluje u Srbiji od 2003. godine

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas u Subotici kompaniju "Goodwill pharma", koja je otvorila novi pogon u tom gradu.

- Fantastično urađeno, čisto i uredno! Samo napred! - napisao je predsednik na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav", uz fotografije sa sa predsednikom skupštine Vojvodine Ištvanom Pastorom, poslanikom Balintom Pastorom i generalnim direktorom kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoltanom Tamašem.

Nova fabrika kompanije "Goodwill pharma", koja uključuje proizvodni pogon, najsavremeniju laboratoriju za fizičko-hemijska i mikrobiološka ispitivanja, magacin i upravnu zgradu, otvorena je juče u Subotici.

"Fantastično urađeno, čisto i uredno! Samo napred!" - predsednik Vučić i predsednik skupštine AP Vojvodina Ištvan Pastor obišli su danas u Subotici kompaniju Goodwill Oharma.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 23, 2019 at 6:30am PST

, a izgradnja proizvodnog pogona pocela je krajem 2017. godine.

Za nepune 2 godine, izgrađena je nova poslovna jedinica na 4.000 kvadratnih metara, sa proizvodnim pogonom godišnjeg kapaciteta od 15 miliona jedinica.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradićemo brzu saobraćajnicu Bački Breg - Kikinda i pokušati da ubrzamo prelaz i na mađarskoj granici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će najkasnije za tri ili četiri godine početi da se gradi brza saobraćajnica od Bačkog Brega do Kikinde..."Imamo još jednu dobru vest za Vojvodinu. Mi smo planirali i uskoro ćemo kroz Investicioni plan predočiti da ćemo, verujem da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.