Rusija odgovorila Nemačkoj: Zabranjen rad Dojče velea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2022, 16:28

Rusija odgovorila Nemačkoj: Zabranjen rad Dojče velea

Rusija je danas saopštila da je zatvorila kancelarije nemačke medijske kuće "Dojče Vele", kao odgovor na zabranu Nemačke za rad ruskom mediju "Raša tudej DE".

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da se zatvara kancelarija "Dojče velea", a novinari će izgubiti akreditacije i kanal će prestati da se emituje na teritoriji Rusije, preneo je Rojters.

Nemačko regulatorno telo za medije MAAB navelo je ove nedelje da RT DE ne može da se emituje u Nemačkoj koristeći srpsku licencu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva odgovara: Zabranjen rad "Dojče velea"

Izvor: RTS, 03.Feb.2022

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je zatvorena kancelarija nemačke medijske kuće "Dojče vele", kao odgovor na zabranu rada ruskom mediju "Raša tudej" u Nemačkoj. . Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da se zatvara kancelarija Dojče...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.