Razradili smo scenario za dalje pregovore

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Razradili smo scenario za dalje pregovore"

Šef srpskog pregovaračkog tima u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović razgovarao je s predsednikom Srbije Borisom Tadićem o daljim koracima u razgovorima sa Prištinom.

Sastanak, kome su sinoć prisustvovali i ministri za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i spoljnih poslova Vuk Jeremić, kao i zamenik šefa pregovaračkog tima Vlada Jovičić, održan je u zgradi Predsedništva dok je u Pionirskom parku na Andrićevom vencu bio u toku performans naprednjaka, koji još >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << traje.

Stefanović je rekao beogradskim agencijama da je sastanak, na kome su detaljno razgovarali o budućim koracima tokom pregovaračkih procesa, odnosno kako će se reagovati na buduće poteze tokom dijaloga od strane svih koji su u njega uključeni, trajao je dva sata u normalnoj i radnoj atmosferi.

"Ne bih iznosio detalje, ali smo vrlo detaljno razradili scenaria za naš budući nastup i različite predloge", rekao je Stefanović.

On je istakao da je predsednika Tadića detaljno informisao o trećoj rundi pregovora sa Prištinom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.