Raskinuli Markus Džordan i Larsa Pipen, legendarni košarkaš kriv?

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 11:12

Raskinuli Markus Džordan i Larsa Pipen, legendarni košarkaš kriv?

Markus Džordan, sin legendarnog košarkaša Majkla Džordana raskinuo je vezu sa Larsom Pipen.

Larsa je pre ove veze bila udata za NBA zvezdu Skotija Pipena, a kako navode izvori, sa Markusom je sada rasknula zbog “napetosti” koje su se javile u njihovoj vezi.

Kako je preneo Page six, jedan od povoda za priču o raskidu je I taj što je ona izbrisala sve zajendičke fotografije sa instagrama. Izvor je dodao i da je između njih bilo tenzija "koje je podsticao njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otac Majkl”.

“Markus je rekao da se Majkl šalio kada je rekao da ne odobrava tu vezu, ali je to zaista uticao na Larsu“, navodi njima blizak izvor za Page six.

Osim toga, na ovaj par uticala je i svađa Majkla Džordana sa bivšim Larsinim mužem, Skotijem sa kojim ima i četvoro dece.

"Istorija između Majkla i Skotija je zakomplikovala stvari, čak i ako su Larsa i Markus dali sve od sebe da to ne bude problem“, objasnio je izvor.

Međutim, drugi izvor blizak paru rekao je da njihov raskid "nema nikakve veze sa porodičnim svađama već isključivo sa njihovim međusobnim odnosom”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.