Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen odbornik DNS-a u Petrovu

DOBOJ, PETROVO - Radenko Jovanović iz Kakmuža, inače odbornik DNS-a u Skupštini opštine Petrovo, ranjen je danas kada je na njega iz puške pucao komšija Božo Simić, s kojim je, kako saznajemo, u lošim odnosima zbog međe.

Iz dobojske Policijske uprave rečeno je za Srnu da im je juče u 10.15 prijavljeno da je u lice čiji su inicijali R.J. pucalo lice s inicijalima B.S. Navodno je pucano iz sačmarice.

Jovanović je zbrinut na Odjeljenju opšte hirurgije dobojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bolnice "Sveti apostol Luka", a prema riječima hirurga Zorana Matkovića radi se o lakšim tjelesnim povredama.

"Pacijent je upucan u leđa i u desnu natkoljenicu, a osim toga ima još četiri površinske rane, u kojima ima  metalnih dijelova jer se vjerovatno radi o sačmarici. Nema oštećenja nerava, kostiju i mišića i zasad nema komplikacija. Riječ je o lakim povredama, ali je pacijent ipak zadržan u bolnici", kazao je Matković.

Duško Đurić, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Petrovo, pojedinim medijima je izjavio da je, prema njegovim saznanjima, u Jovanovića pucao njegov komšija s kojim je odranije u lošim odnosima, te da pucnjava nema političku pozadinu, nego neriješne lične odnose dvojice komšija.

Jovanović je navodno prije dvije godine pucao u Simića i ranio ga, a njih dvojica su prema nezvaničnim saznanjima u dugogodišnjem sukobu zbog međe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.