Radulovićev poziv građanima: Dajte otkaz Vučiću

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulovićev poziv građanima: Dajte otkaz Vučiću

Predsednički kandidat Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović pozvao je u Gornjem Milanovcu građane da u što većem broju izađu na izbore, kako bi bilo drugog izbornog kruga i poručio im da će tada imati priliku da aktuelnom premijeru i kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću "daju otkaz".

"Strah je kod njega očigledno veliki, zato je napravio kratku kampanju, a drugi krug zakazao na Uskrs. Bez obzira na sve ovo, građani na ovim izborima imaju priliku da mu daju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << otkaz. Nakon toga Srbija će prodisati", rekao je Radulović.

On je rekao i da se Vučić ponaša kao "poslednja kukavica" i da ne sme nikome da izađe na televizijski duel.

"Obmanjuje građane kako stalno izlazi poslanicima na duel, a u stvari, za sve ovo vreme, pojavio se jednom u Skupštini,da odgovara poslanicima i to je namestio da mu male poslaničke grupe, koje su deo vladajuće koalicije, postavljaju 'pitanja'. Recimo, Palma ga pita: 'Predsedniče vlade, da li vam je teško dok spasavate Srbiju! To je taj nivo cinizma'", rekao je Radulović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Građani imaju priliku da Vučiću daju otkaz

Izvor: B92, 24.Mar.2017, 01:41

Predsednički kandidat DJB Saša Radulović pozvao je u Gornjem Milanovcu građane Srbije da u što većem broju izađu na izbore, kako bi bilo drugog izbornog kruga...On je građanima poručio da će tada imati priliku da aktuelnom premijeru i kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću "daju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.