Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović u Priboju podsetio na neispunjeno obećanje o FAP-u

Predsednički kandidat Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović rekao je danas građanima Priboja da ih je premijer Aleksandar Vučić slagao da će uvesti red u Fabriku automobila Priboj (FAP) i dodao da on nigde nije uveo red.

"Nigde Vučić nije uveo red. Slagao vas je za FAP, kao što je slagao i za Ikarbus, Petrohemiju, Prvu Petoletku, RTB Bor, Srbijagas i sve drugo. Ne samo da nije uveo red nego je mene sprečio da to uradim 2014. godine, zbog čega sam podneo ostavku", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je građanima Priboja Radulović

Kako se navodi u saopštenju, Radulović je pozvao građane da izađu na birališta i glasaju, odnosno da ne poveruju u priče da su svi političari isti.

"Nismo svi isti. Ja nisam isti. Ja stojim iza svake reči koju izgovorim i sve ono što kažem ja ću i uraditi", rekao je Radulović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Radulović: Vučić nije uveo red

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017

Kandidat pokreta Dosta je bilo za predsednika Srbije Saša Radulović izjavio je da kandidat SNS-a Aleksandar Vučić "nije uveo red"...Foto: tanjug / dragan kujundzic / bb.."Ne samo da nije uveo red nego je mene sprečio da to uradim 2014. godine zbog čega sam podneo ostavku", rekao je Radulović u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.