Radulović: Sami skupljamo potpise, na izborima - samostalno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 15:22

Radulović: Sami skupljamo potpise, na izborima - samostalno

Lider Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da će taj pokret uskoro prikupiti 10.000 potpisa za učešće na parlamentarnim izborima i da na izbore izlaze samostalno.

Na listi će, kako je dodao, biti i vanstranačke ličnosti, "ugledni ljudi".

Radulović je na konferenciji u holu Skupštine Srbije rekao da su lažni navodi da DJB nije u stanju da prikupi potpise.

Naprotiv, kaže, i tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da jedino DJB samostalno prikuplja potpise, a da za Pokret slobodnih građana i Ujedinjenu demokratsku Srbiju potpise prikuplja vlast.

Veliki problem su lokal i pokrajina, rekao je Radulović i dodao da je za pokrajinsku listu potrebno prikupiti 6. 000 potpisa, a za republičku 10. 000, iako u Vojvodini živi četvrtina stanovništa.

Radulović je odbacio i navode Trifunovića da će zajedno biti koaliciji u opštini Rakovica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.