Radojičić: Tri milijarde dinara za obnovu škola

Izvor: N1 televizija, 03.Sep.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Tri milijarde dinara za obnovu škola

Grad Beograd planira da do 2020. godine izdvoji više od tri milijarde dinara za rekonstrukciju i ulaganje u školske ustanove, najavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

“Grad će nastaviti da ulaže napore kako bi deca na pravi način provodila slobodno vreme. Trudićemo se da obezbedimo čitav niz besplatnih aktivnosti i programa čiji će osnovni cilj biti kvalitetno odrastanje svih naših školaraca”, rekao je gradonačelnik u razgovoru sa učenicima i nastvanicima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << OŠ "Drinka Pavlović" .

Radojičić je, kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, naglasio da je početak školske godine "veoma značajan za nastavnike, ali i za ljude koji se nalaze na rukovodećim položajima u obrazovnim ustanovama", a gradska uprava će nastaviti da im stvara što bolje uslove, "na zadovoljstvo dece, roditelja i svih drugih koji učestvuju u sistemu obrazovanja".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.