RUKOMET: Radnički protiv Kluža za evropsko proleće

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Radnički protiv Kluža za evropsko proleće

Rukometašice kragujevačkog kluba najavile su veliku borbu i pobedu u revanš meču trećeg kola Kupa kupova protiv Rumunki

Foto: ilustracija Guliver/Getty images/Thinkstock

Šampionke Srbije, rukometašice Radničkog iz Kragujevca u prvom meču u Rumuniji odigrale su nerešeno 29:29 i imaju priliku da pred svojim navijačima u dvorani Jezero ostvare veliki uspeh.

"Imamo sjajnu ekipu, šest reprezentativki koje će nastupiti na Evropskom prvenstvu i spremne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo, kao i uvek, da Kragujevčanima u nedelju donesemo radost", izjavila je iskusna Biljana Balać, posle prijema u Skupštini grada, kod sekretara za sport Nikole Uroševića.

Trener Kragujevčanki Aleksandar Radosavljević istakao je da su analizirane greške iz prvog meča i da će one sigurno da budu ispravljene u revanšu.

"Mi ćemo sigurno dati maksimum, nadam se da će i publika prepoznati značaj utakmice i doći u velkikom broju", poručio je Radosavljević.

Utakmica između Radničkog i Kluža igra se u nedelju od 18 sati, a ulaz u dvoranu Jezero biće besplatan.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.