Radnički za evropsko proleće

Izvor: B92, 21.Nov.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički za evropsko proleće

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca najavile su veliku borbu u revanš meču 3. kola Kupa kupova sa Klužom i pobedu koja će im doneti proleće na evropskoj sceni.

Šampionke Srbije u prvom meču u Rumuniji odigrale su nerešeno 29:29 i imaju priliku da pred navijačima u dvorani Jezero ostvare veliki uspeh.

"Imamo sjajnu ekipu, šest reprezentativki koje će nastupiti na Evropskom prvenstvu i spremne smo, kao i uvek, da Kragujevčanima u nedelju donesemo radost", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavila je Biljana Balać.

Trener Kragujevčanki Aleksandar Radosavljević istakao je da su analizirane greške iz prvog meča i da će one sigurno da budu ispravljene u revanšu.

"Mi ćemo sigurno dati maksimu, nadam se da će i publika prepoznati značaj utakmice i doći u velkikom broju", poručio je Radoslavljević.

Utakmica izmedju Radničkog i Kluža igra se u nedelju od 18 sati, a ulaz u dvoranu Jezero biće besplatan.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.