RISTOVSKI: PARTIZAN JE FAVORIT

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RISTOVSKI: PARTIZAN JE FAVORIT

Svi smo svesni da nam u goste dolazi najbolja ekipa, ekipa koja ima najkvalitetnije igrače, rekao šef stručnog štaba Novog Pazara Ljubomir Ristovski

NOVI PAZAR - Šef stručnog štaba Novog Pazara Ljubomir Ristovski rekao je danas da će beogradski Partizan biti veliki favorit protiv njegovog tima u prvom kolu prolećnog dela šampionata Srbije.

Novi Paraz dočekuje prvaka Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 3. marta na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

"Svi smo svesni da nam u goste dolazi najbolja ekipa, ekipa koja ima najkvalitetnije igrače. Mi od toga ne možemo da pobegnemo", rekao je Ristovski na konferenciji za štampu.

On se nada da će igrači Novog Pazara mirno ući u utakmicu, a dodaje da bi nerešen ishod bio veliki uspeh "plavih".

"Sve osim poraza bio bi veliki uspeh. Probaćemo da iznenadimo šampiona uz podršku navijača. Svi će dati maksimum. Igraćemo disciplinovano i organizovano, a videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat", rekao je Ristovski.

U prvom kolu jesenjeg dela šampionata Partizan je u Beogradu pobedio Novi Pazar sa 5:0.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.