REM pokrenuo postupak protiv Pinka zbog nasilja i erotike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REM pokrenuo postupak protiv Pinka "zbog nasilja i erotike"

Savet Regulatornog tela za elektronske medije doneo je odluku da pokrene dva postupka za izricanje mera protiv televizije Pink, zbog sadržaja u emisijama "Zadruga" i "Amidži šou".

Na sajtu REM-a se navodi da su u emisiji "Zadruga" prikazane scene nasilja, a da je u emisiji "Amidži šou" emitovan erotski sadržaj u nedozvoljenom terminu, kao i sadržaj u kome je prikazano neprikladno izvođenje nacionalne himne.

Time su povređene odredbe Zakona o elektronskim medijima, Pravilnika o zaštiti dostojanstva ličnosti i Pravilnika o zaštiti prava maloletnika.

REM je odluku doneo na jučerašnjoj sednici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

REM pokrenuo postupak protiv Pinka zbog nasilja i erotike

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2019

Savet Regulatornog tela za elektronske medije doneo je odluku da pokrene dva postupka za izricanje mera protiv televizije Pink, zbog sadržaja u emisijama "Zadruga" i "Amidži šou"...Na sajtu REM-a navodi se da su u emisiji "Zadruga" prikazane scene nasilja, a da je u emisiji "Amidži šou" emitovan...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.