Pušten u rad sistem za instant plaćanja – IPS NBS sistem

Izvor: Danas, 22.Okt.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pušten u rad sistem za instant plaćanja – IPS NBS sistem

Od danas počeo je sa radom sistem za instant plaćanja čiji je operator Narodna banka Srbije – IPS NBS sistem. kako navode iz Narodne banke Srbije, reč je o najsavremenijem platnom sistemu, koji će raditi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana godišnje i omogućavati prenos novčanih sredstava u roku od samo nekoliko sekundi. Članak Pušten u rad sistem za instant plaćanja – IPS NBS sistem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plata istog trena pomoću broja telefona, evo i kako VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2018

Beograd -- Instant plaćanje - novi sistem Narodne banke Srbiju pušten je u rad i trebalo bi da skrati redove u bankama i poštama...Novac sa jednog na drugi račun leže za samo nekoliko sekundi, a sistem će raditi 24 sata dnevno, 365 dana u godini...Instant plaćanje omogućava zaposlenima da podignu...

Nastavak na B92...

Šarenolike naknade na instant plaćanja

Izvor: Danas, 23.Okt.2018, 13:31

Plaćanja bilo preko e-bankinga, m-bankinga ili preko šaltera banaka od juče se realizuje u istom trenutku, odnosno, čim se novac uplati, posle nekoliko sekundi leže na račun primaoca. Članak Šarenolike naknade na instant plaćanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.