Pucnjava u školi u Memfisu; ranjeni dečak u kritičnom stanju

Izvor: B92, 30.Sep.2021, 18:30

Pucnjava u školi u Memfisu; ranjeni dečak u kritičnom stanju

Memfis -- Jedan dečak je teže ranjen danas tokom pucnjave koja se dogodila u školi, saopštila je policija grada Memfisa, u američkoj saveznoj državi Tenesi.

Prema policiji, pucnjava je prijavljena u školi Kamings, koju pohađaju učenici od predškolskog uzrasta do osmog razreda, prenosi Asošiejted pres.

Ranjeni dečak je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu, a vlasti su saopštile da se traga za drugim dečakom, za koga se veruje da je pucao.

Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavljeno kog su uzrasta osumnjičeni napadač i žrtva.

Škola u okrugu Šelbi je zatvorena i roditelji su obavešteni o incidentu, a fotografije i video-zapisi sa mesta događajaprikazuju desetine policijskih automobila ispred školskog objekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u osnovnoj školi u Memfisu, jedan učenik u kritičnom stanju

Izvor: RTS, 30.Sep.2021

Jedan učenik je ranjen i u kritičnom je stanju, nakon što je na njega pucao drugi učenik u osnovnoj školi u Memfisu, saopštila je policija. . Policija navodi da drugih povređenih u osnovnoj školi "Kamings" nema..Škola je evakuisana, a policija traga za maloletnim...

Nastavak na RTS...

OPET PUCNJAVA U ŠKOLI Ranjeni dečak iz Memfisa u kritičnom stanju

Izvor: Blic, 01.Okt.2021, 16:58

Jedan dečak je teže ranjen danas tokom pucnjave koja se dogodila u školi, saopštila je policija grada Memfisa, u američkoj saveznoj državi Tenesi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.