DIVLJI ZAPAD, TEŠKA KAUBOJŠTINA! Novi napad u američkoj školi, pucnjava u Memfisu, ranjeni dečak u kritičnom stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 19:24

DIVLJI ZAPAD, TEŠKA KAUBOJŠTINA! Novi napad u američkoj školi, pucnjava u Memfisu, ranjeni dečak u kritičnom stanju!

Roditelji su obavešteni o incidentu

Jedan dečak je teže ranjen danas tokom pucnjave koja se dogodila u školi, saopštila je policija grada Memfisa, u američkoj saveznoj državi Tenesi. Prema policiji, pucnjava je prijavljena u školi Kamings, koju pohađaju učenici od predškolskog uzrasta do osmog razreda, prenosi AP.

Ranjeni dečak je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu, a vlasti su saopštile da se traga za drugim dečakom za koga se veruje da je pucao. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljeno kog su uzrasta osumnjičeni napadač i žrtva.

Škola u okrugu Šelbi je zatvorena i roditelji su obavešteni o incidentu, a fotografije i video zapisi sa lica mesta prikazuju desetine policijskih automobila ispred školskog objekta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dječaka ranio drugi dječak u školi u Memfisu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2021

MEMFIS - Jedan dječak je u kritičnom stanju nakon što ga je vatrenim oružjem ranio drugi dječak u osnovnoj školi u Memfisu, u američkoj državi Tenesi, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.