Pucnjava u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 10.Feb.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Novom Pazaru

Jedan muškarac teško je ranjen rano jutros u Novom Pazaru, kad su na njega pucale dve osobe. Muškarac tokom noći operisan i potom prebačen u beogradski Urgentni centar.

Rano jutros u pucnjavi u Novom Pazaru, na Samira Plojovića, starog oko 50 godina, ispaljena su dva hica u predelu grudi i noge.

Kako je RTS-u rekao zamenik višeg javnog tužioca Edis Arifović, na Plojovića su pucali A. R. i P. B. iz Novog Pazara, koji se terete za teško ubistvo u pokušaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Napad se dogodio u restoranu "Berlin", u naselju Novopazarska banja tokom ranih jutarnjih časova.

Ranjeni muškarac je zbrinut na hirurškom odeljenju Zdravstvenog centra u tom gradu. Tokom noći je operisan, a nakon toga prebačen u beogradski Urgentni centar, rekao je Tanjugu doktor Izet Tutić.

Tutić je rekao da je povređeni primljen u jako lošem stanju sa povredama u predelu grudnog koša, abdomena i desne natkolenice, zbog čega su lekari veoma brzo intervenisali, hitno uradili prijem i sve mere reanimacije.

Policija intenzivno traga za napadačima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.