NP: Teško ranjen u pucnjavi

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NP: Teško ranjen u pucnjavi

Muškarac iz Novog Pazara teško je ranjen u pucnjavi u tom gradu u nedelju noću. Na njega pucale nepoznate osobe, rekao je šef operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Saša Stefanović.   "Na njega su ispaljena dva hica i on je ranjen u predelu grudi i noge", rekao je Stafnović i dodao da policija intezivno traga za napadačima.    

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi pokušaj ubistva u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 10.Feb.2014

Novi Pazar – Jedan muškarac teško je ranjen protekle noći u Novom Pazaru, kada su na njega pucale nepoznate osobe. Prema prvim informacijama, na njega su ispaljena dva hica i on je ranjen u prijedelu grudi i noge, zbrinut je na hirurškom odjeljenju novopazarske bolnice, a policija intezivno traga...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.