Protesti otkazali teniski turnir u Hong Kongu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti otkazali teniski turnir u Hong Kongu

Ženski teniski turnir u Hong Kongu otkazan je zbog višemesečnih masovnih protesta u tom gradu, saopštili su organizatori.

Turnir u Hong Kongu trebalo je da se održi od 5. do 13. oktobra u "Vikorija parku", koji je poslednjih meseci često bio mesto okupljanja demonstranata.

"Teniska asocijacija Hong Konga i WTA objavljuju da je turnir otkazan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Razlog je trenutna, prilično složena, situacija na teritoriji grada ”, navodi se u saopštenju Teniske asocijacije Hong Konga.

Od kraja marta u Hong Kongu se održavaju protesti protiv zakona o ekstradiciji, a početkom prošlog meseca došlo je do sukoba između demonstranata i vlasti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan teniski turnir u Hongkongu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019

Ženski teniski turnir u Hongkongu otkazan je zbog višemesečnih protesta u tom gradu. Turnir je trebalo da se organizuje od 5. do 13. oktobra u Viktorija Parku, jednom od glavnih mesta održavanja protesta koji traju već tri meseca.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,10 na pobedu Radničkog protiv Vojvodine.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.