Proslavljen plasman na Svetsko prvenstvo

Izvor: S media, 11.Okt.2009, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavljen plasman na Svetsko prvenstvo

Veliki broj Beograđana proslavio u centru grada plasman fudbalera Srbije na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Članovi reprezentacije se vozili u otvorenom autobusu do Trga Republike da zajedno sa navijačima proslave veliki uspeh.

Uz zvuke trubača i orla, maskotu reprezentacije, igrači su se dobro zabavljali i proslavili veliku pobedu i plasman na Mundijal.

Slavilo se i u Kragujevcu, Nišu, Vranju, Smederevu, Čačku, Kosovskoj Mitrovici... Slavlja je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i u Banjaluci i Herceg Novom.

U centru Beograda veliki broj građana počeo je da slavi pobedu reprezentacije Srbije odmah nakon završetka utakmice sa Rumunijom i plasmana na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine.

Navijači su stigli u kolonama automobila na Trg Republike, gde se okupilo 10.000 građana. Plasman na Mundijal pozdravljaju povicima "Srbija, Srbija", uz zvuke sirena i navijačka obeležja reprezentacije.

U severenoim selu Kosovske Mitrovice navijači su se okupili kod glavnog ibarskog mosta, gde su uz pesmu i skandiranje proslavili uspeh fudbalera Srbije. Takođe, od Kosovske Mitrovice do Zvečana, kružili su automobili, uz zvuke sirena.

Po završetku utakmice, uz zvuke sirena, počeli su da kruže automobili i u Banjaluci, a na nekima od njih istaknute su srpske zastave. Čuju se uzvici "Srbija, Srbija".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.