Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo dečaka kojeg je zgrabio aligator

Vlasati u SAD saopštile su večeras da su pronašle beživotno telo dvogodišnjeg dečaka, koga je na plaži hotela Dizni na Floridi napao aligator, prenosi Bi-Bi-Si.

Body found in hunt for two-year-old boy snatched by alligator at Disney resort in Florida, US media reports https://t.co/pkyTMt2mCX

Dečak je prethodno proglašen mrtvim, pošto ga je na plaži zgrabio aligator i odvukao u vodu.

Disney has closed all beaches in its resort area after alligator >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << attacks child. https://t.co/UJpfKn0sEt pic.twitter.com/Q9SgNvHSB4

Desetine spasilaca tragalo je u laguni za telom deteta, a zvaničnici su izvukli iz vode četiri aligatora i rasporili ih, međutim nisu našli dečaka.

Predstavnik Diznija, koji je želeo da ostane anoniman jer ta kompanija tek treba da pripremi zvanično saopštenje, rekao je da je zabavni gigant zatvara plaže "iz predostrožnosti".

Sheriff: Toddler snatched by alligator at Disney hotel gone too long, "it is not survivable" https://t.co/zNTk7btj5i https://t.co/iggBNFIB16

Pročitajte još:

Kako su naveli zvaničnici, napad je redak slučaj na Floridi u kojoj se procenjuje da ima oko milion aligatora.

Četvoročlana porodica nalazila se na privatnoj hotelskoj plaži u blizini lagune Seven Siz, kada je aligator zgrabio dete.

Dečakov otac utrčao je u vodu, pokušavajući da otrgne dete iz čeljusti aligatora, ali nije uspeo, kao ni spasilac koji je bio u blizini, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.