Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando: Policija pronašla telo stradalog dečaka

Policija i spasioci pronašli su danas telo dvogodišnjeg dečaka kojeg je odvukao aligator u odmaralištu Dizni u Floridi, saopštio je lokalni šerif Džeri Demings.

Body found in hunt for two-year-old boy snatched by alligator at Disney resort in Florida, US media reports https://t.co/pkyTMt2mCX

Šerif je identifikovao dečaka kao Lejna Grejvsa iz grada Elkhorn u državi Nebraska, javio je AP. Demings, šerif okruga Orindž, to je saopštio na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prenosi Rojters.

Photo of boy killed by gator in Orlando. pic.twitter.com/TTsLC60wfi

- U ovom trenutku znamo da je sada u toku akcija pronalaženja njegovog tela, dodao je on. Demings je to saopštio 15 sati nakon što je aligator napao dečaka, podsetio je Rojters.

Disney has closed all beaches in its resort area after alligator attacks child. https://t.co/UJpfKn0sEt pic.twitter.com/Q9SgNvHSB4

Incident se dogodio sinoć tokom filmske noći na plaži hotela "Grand Floridijan", prenela je američka mreža Si-En-En.

Pročitajte još:

Porodica dečaka se odmarala na peskovitom delu obale u blizini lagune Seven Siz, koja pripada hotelu, a "dete je hodalo po plićaku duž obale jezera kada ga je napao aligator", rekao je Demings.

- Otac je ušao u vodu i pokušao da otme sina iz čeljusti aligatora - naveo je šerif i dodao da je otac zadobio manje ogrebotine na rukama, ali nije uspeo da spase sina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.