Pronađena tri tela, strahuje se da ima još žrtava

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tri tela, strahuje se da ima još žrtava

Tela tri neidentifikovane žene pronađena su u kući na periferiji istočnog Klivlenda, a policija je uhapsila jednu osobu koja se tereti za njihova ubistva. Strahuje se da ima još žrtava.

"Prvo telo pronađeno je 19. jula u garaži u istočnom Klivlendu pošto je policija dobila poziv da se iz kuće širi neprijatan miris", izjavio je narednik Skot Gardner.

  Strahuje se da ima još žrtava: Kuća u kojoj su pronađena tela

 

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dodao da je policija sutradan pronašla još jedno telo u garaži, a jedno telo u napuštenoj kući. Policija je uhapsila 35-godišnjeg Majkla Medisona, koji je već osuđivan zbog silovanja 2001. godine i nalazio se se na listi seksualnih prestupnika.

Pretpostavlja se da su sve žene afro-američkog porekla ubijene u proteklih desetak dana.

 

Medisonove komšije kažu da su ga videle kako prilazi ženama na ulici i pokušava da uspostavi kontakt i započne razgovor, ali još nema naznaka da li je tako došao i do svojih žrtava.

 

Policija i dalje pretražuje lokalne kuće, od kojih su mnoge napuštene, jer se radi o veoma siromašnom predgrađu.

 

Klivlend je već bio u centru pažnje američke javnosti pre nekoliko meseci, kada je otkriveno da je Arijel Kastro držao zatočene tri devojke u svojoj kući više od jedne decenije.

 

One se oslobođene, dok je Kastro uhapšen i čeka početak suđenja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.