Muškarac pritvoren zbog ubistva tri žene u Klivlendu

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pritvoren zbog ubistva tri žene u Klivlendu

Policija u Klivlendu podnela je krivičnu prijavu protiv Majkla Medisona (35) za trostruku otmicu i ubistvo, nakon što su tokom vikenda pronađena tela tri žene. Sud je odredio kauciju od šest miliona dolara za njegovu odbranu sa slobode.

Na današnjoj konferenciji za novinare klivlendske policije saopšteno je da je otkriven identitet jedne žrtve i da se ona zove Anđela Deskins.

Sve tri žrtve su Afroamerikanke, ali se identitet druge dve još uvek me zna, jer kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sebe nisu imale lična dokumenta.

Šef policije u Klivlendu Ralf Spots, rekao je juče da se sumnja da bi mogle biti još jedna ili dve žrtve masovnog ubice.

Medison je već osuđivan zbog pokušaja silovanja 2001. godine i vodi se na listi seksualnih prestupnika. Njegove komšije kažu da je on viđan kako prilazi ženama na ulici i pokušava da uspostavi kontakt i započne razgovor, ali još nema naznaka da li je tako došao i do svojih žrtava.

Sumnja se, prema nezvaničnim podacima iz istrage, da je Medison prilikom ubistava kopirao Entonija Souvela, masovnog ubicu iz Klivlenda, koji je pre dve godine osuđen na smrt zbogi ubistva 11 žena u tom gradu.

Klivlend je već bio u centru pažnje američke javnosti pre nekoliko meseci, kada je otkriveno da je Arijel Kastro držao zatočene tri devojke u svojoj kući više od jedne decenije. On se oslobođene, dok je Kastro uhapšen i čeka početak suđenja.

Povezane vesti: Novi stravičan zločin u Klivlendu: Pronađena tela tri žene, sumnja se da ima još žrtava

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.