Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2024, 14:47

Proglas inicirao, a stranke SPN i NADA potpisale "Dogovor za poštene izbore"

Stranke na listi "Srbija protiv nasilja", među kojima su Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Narodni pokret Srbije, kao i koalicija NADA potpisale su danas u Beogradu dokument pod nazivom "Dogovor za slobodne i poštene izbore", a na inicijativu Proglasa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dveri: Pružamo podršku inicijativi „Proglas“-a za slobodne i poštene izbore

Izvor: Danas, 10.Mar.2024, 11:23

Srpski pokret Dveri, kao opoziciona politička organizacija, daje podršku „Dogovoru za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirao „Proglas“, a potpisale ga dve opozicione, parlamentarne političke grupacije – Srbija protiv nasilja i koalicija NADA, saopšteno je iz te stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.