Produžen raspust i za đake u Prijepolju

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen raspust i za đake u Prijepolju

Učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Prijepolje neće se vratiti u školske klupe do 25. februara.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Do tada im je, današnjom odlukom opštinskog veća, produžen raspust, javlja portal Prijepolje.info.

Kako se navodi, Opštinsko veće opštine Prijepolje je na današnjoj sednici, u skladu sa preporukom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, donelo zaključak kojim se za učenike osnovnih i srednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << škola na teritoriji opštine Prijepolje produžava raspust, odnosno odlaže izvodenje nastave do 25. februara.

Kako se objašnjava, Opštinsko veće donelo je tu odluku nakon što je dobilo informaciju da je potvrđen jedan slučaj virusa gripa u opštini Prijepolje.

Prethodno su mediji preneli da produžetka raspusta za đake osnovnih i srednjih škola u Prijepolju neće biti, odnosno da će se učenici vratiti u klupe u ponedeljak, 18. februara.

 Vlada Srbije je pre dva dana na predlog ministra zdravlja zbog epidemije gripa, produžila zimski raspust za osnovce i srednjoškolce iz centralne Srbije za još nedelju dana. Istu odluku potom donela i Vlada Vojvodine.

GRIP PRODUŽIO RASPUST: Đaci neće nazad u klupe

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.