Problemi se žive i rešavaju

Izvor: Politika, 23.Feb.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi se žive i rešavaju

Predstava „Nedelja, juče, danas, sutra” izvedena je na Novoj sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Komad je nastao po tekstu mladog autora Ognjena Obradovića, koji je pobedio na konkursu za dramski prvenac BDP-a, a osnovu je našao u Beketovoj drami „Čekajući Godoa”. Režiju potpisuje Milan Nešković.

Komad prikazuje apatiju mladih dok čekaju da im neko osmisli živote. U nizu situacija koja učesnici na sceni postavljaju i pokušavaju da reše jesu i s poticanja na već >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << utvrđena pravila da su problemi tu da se žive, a ne da se rešavaju, ili škola je nužno zlo u čijoj su mreži đaci i profesori.

Uloge tumače Dejan Matić, Milan Čučilović, Jelisaveta Orašanin, Sandra Bugarski i Milorad Damjanović.

A. K.

objavljeno: 23.02.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Jubilarna 65. sezona Beogradskog dramskog

Izvor: RTS, 23.Feb.2013

Beogradsko dramsko pozorište 65. sezonu obeležava bez slavljeničkih troškova. Ambicije su usmerene ka najmlađim rediteljima i piscima, a planirana je i nova verzija jednog od najvećih hitova najstarijeg beogradskog pozorišta...Najstarije gradsko pozorište, Beogradsko dramsko, jubilarnu, 65. sezonu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.