Prištinski mediji: Tači obmanuo nemačku javnost

Izvor: Press, 30.Avg.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prištinski mediji: Tači obmanuo nemačku javnost

Kako prenosi dnevnik "Blic" na albanskom jeziku, Tači je u tom intervjuu rekao da će se Kosovo na osnovu novog zakona o borbi protiv terorizma boriti protiv svih radikalnih grupa.
Međutim, kako navodi list, Tači je u tom intervjuu obmanuo nemačke novine zbog činjenice da Kosovo i dalje nema takav zakon.
Izvori dnevnika "Blic" rekli su da je upravo partija premijera Tačija insistirala da zakon protiv terorizma >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne prođe uoči izbora, smatrajući da bi se DPK to osvetilo u glasovima.

 
Takođe, TV Kohavizion sinoć je kao i ostali mediji u Prištini, prenela da je Tači u intervjuu za "Di velt" preuzeo i ulogu sudije, jer je rekao da će 40 nedavno uhapšenih na Kosovu biti najstrože kažnjeno, iako je vlast podeljena i pravosuđe treba da odlučuje o dokazima i presudama.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Posle odluke suda situacija još komplikovanija

Izvor: Akter, 30.Avg.2014

Odluka kosovskog ustavnog suda o pitanju izbora predsednika kosovske skupštine izgleda je još više iskomplikovala političku situaciju na Kosovu, pišu mediji u Prištini..Sud je naime dao pravo Fljori Brovini,kao najstarijoj poslanici, da sazove konstituivnu sednicu i da predsedava njom, ali Brovina...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.