Pretučen novinar BN-a Vladimir Kovačević

Izvor: B92, 26.Avg.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen novinar BN-a Vladimir Kovačević

Banjaluka -- Novinar bijeljinske televizije BN Vladimir Kovačević fizički je napadnut u Banjaluci, a zbog nanetih povreda završio je u Hitnoj pomoći.

"Pre 20 minuta, dok sam se vraćao s posla, dva momka su me zaskočila i premlatila šipkama na razvlačenje", napisao je Kovačević na svom Tviter profilu.

Objavio je i svoju fotografiju, na kojoj se vide krvavi zavoji na glavi.

Kovačević je večeras na banjalučkom Trgu Krajine pratio skup "Pravda za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Davida" sa kojeg svako veče ima direktno uključenje u Dnevnik televizije BN.

Mladić David Dragičević (21) nestao je u noći 18. marta, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas kod tvrđave Kastel.

Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen i da su ga ubili pripadnici policije Republike Srpske. Mirni skupovi građana "Pravda za Davida", na kojima se traži otkrivanje ubica i nalogodavaca ubistva mladića, održavaju se u Banjaluci svake večeri od 26. marta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novinar televizije BN Vladimir Kovačević pretučen u Banja Luci

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Avg.2018, 08:19

BANJA LUKA - Novinar bijeljinske televizije BN Vladimir Kovačević fizički je napadnut u Banja Luci, a zbog nanetih povreda završio je u Hitnoj pomoći...„Pre 20 minuta, dok sam se vraćao s posla, dva momka su me zaskočila i premlatila šipkama na razvlačenje", napisao je Kovačević na svom...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.