Pretučen Srbin u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Srbin u Kosovskoj Mitrovici

Srbin sa Kosova B.S. (31) pretučen je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice u višenacionalnom naselju Bošnjačka mahala kada je na njega nasrnulo više nepoznatih osoba, javio je Radio Kontakt Plus.

On je smešten u mitrovačku bolnicu.

Njega je u blizini Međunarodnog poslovnog koledža u Kosovskoj Mitrovici presrela grupa nepoznatih lica, koji su nakon verbalnog napada fizički nasrnuli na njega, dodaje Radio Kontakt Plus.

Tom prilikom zadobio je povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u predelu glave i stomaka, a u besvesnom stanju je prebačen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

To je drugi napad na njega ove godine, podseća Radio Kontakt Plus.

Kako navodi, prethodno je 17. aprila napadnut u Bošnjačkoj mahali, kada su na njega nasrnula petorica mladića, od kojih su neki imali palice i oružje, i uz povike "Alahu akbar" naneli mu telesne povrede.

Radio Kontakt Plus navodi da im je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić potvrdio da se incident dogodio i da je policija započela istragu u vezi sa tim incidentom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen Srbin u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2017

Srbin sa Kosova B.S. (31) pretučen je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice u višenacionalnom naselju Bošnjačka mahala, kada je na njega nasrnulo više nepoznatih osoba, javio je Radio "Kontakt plus"...On je smešten u mitrovačku bolnicu...Njega je u blizini Međunarodnog poslovnog koledža...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napad na Srbina u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 17.Nov.2017

Tridesetjednogodišnji Srbin sa Kosova B. S. napadnut je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice u višenacionalnom naselju Bošnjačka mahala kada je na njega nasrnulo više nepoznatih osoba, javio je "Radio Kontakt plus". . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.