Prepoznajete li ovog mladića?

Izvor: Blic, 08.Apr.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajete li ovog mladića?

Norveška policija pokušava da otkrije identitet mladića koji razume pet jezika, ali ne može da se seti sopstvenog imena, niti mesta u kom živi, piše AP.

Policija je danas objavila fotografiju mladića, koji je u decembru 2013. promrzao pronađen u snegu u Oslu, bez ikakvih dokumenata.

Kako je navedeno, mladić je u dvadesetim godinama,dobro govori engleski jezik, ima evropski naglasak, a takođe razume češki, slovački, poljski i ruski. Visok je 187 centimetara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima plave oči i plavu kosu.

Policija je pokušala da ga identifikuje preko Interpola, ali bez uspeha. Mladić, koji sada koristi ime Džon Smit, složio se da policija potraži pomoć javnosti u njegovom identifikovanju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.