Razume pet jezika, a ne zna kako se zove

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razume pet jezika, a ne zna kako se zove

Policija u Norveškoj pokušava da identifikuje muškarca koji razume pet jezika, ali tvrdi da ne može da seti svog vlastitog imena niti odakle dolazi.

Foto: Ilustracija

 

Policajci u Oslu objavili su fotografiju muškarca koji je pronađen u lošem stanju u snegu u decembru prošle godine bez ličnih isprava.

 

Kako su naveli, reč je o muškarcu starom oko 20 godina, koji dobro govori engleski jezik sa istočnoevropskim akcentom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali razume češki, slovački, poljski i ruski.

 

Visok je 187 centimetara, ima plave oči i tamnoplavu kosu, navodi AP.

 

Policija je već pokušala da ga identifikuje preko Interpola ali bez uspeha.

Muškarac, koji sebe sada naziva DŽon Smit, složio sa policijom da potraži pomoć javnosti u cilju identifikacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prepoznajete li ovog mladića?

Izvor: Blic, 08.Apr.2014

Norveška policija pokušava da otkrije identitet mladića koji razume pet jezika, ali ne može da se seti sopstvenog imena, niti mesta u kom živi, piše AP. ..Policija je danas objavila fotografiju mladića, koji je u decembru 2013. promrzao pronađen u snegu u Oslu, bez ikakvih dokumenata...Kako je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.