Izvor: Blic, 17.Feb.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Nišlija kojeg su pretukli u noćnom klubu

Nišlija B.M. (38), koga su, kako se sumnja, 11. februara rano ujutru u diskoteci "Kubo klub" u Nišu pretukli I. Č. (26) i Ž. N. (26), obojica iz Niša, preminuo je jutros u Kliničkom centru od zadobijenih povreda.

On je zadobio teške povrede glave opasne po život, a istog dana je hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju u niškom Kliničkom centru zbog hematoma na mozgu. Nakon operacije B. M. je bio na respiratoru, u komi iz koje se nije probudio.

I. Č. (26) i Ž. N. (26), dva dana kasnije su privedeni i osumnjičeni za nanošenje teške telesne povrede, ali će po svemu sudeći krivično delo biti prekvalifikovano nakon smrti žrtve.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA U NIŠU: Umro mladić pretučen u diskoteci

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2018

Tridesetosmogodišnji M.D. koji je brutalno pretučen prošlog vikenda u “Kubo” klubu u centru Niša, podlegao je povredama u subotu 17. februara oko 6 sati NIŠ- Tridesetosmogodišnji M.D. koji je brutalno pretučen prošlog vikenda u “Kubo” klubu u centru Niša, podlegao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.