TUGA U NIŠU: Umro mladić pretučen u diskoteci

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U NIŠU: Umro mladić pretučen u diskoteci

Tridesetosmogodišnji M.D. koji je brutalno pretučen prošlog vikenda u “Kubo” klubu u centru Niša, podlegao je povredama u subotu 17. februara oko 6 sati NIŠ- Tridesetosmogodišnji M.D. koji je brutalno pretučen prošlog vikenda u “Kubo” klubu u centru Niša, podlegao je povredama u subotu 17. februara oko 6 sati. U tuči između trojice muškaraca, M.D. je zadobio teške telesne povrede nakon čega je hitno prebačen u niški Klinički centar gde je operisan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Međutim, posle šest dana provedenih na aparatima za disanje, u komi, nesrećni muškarac izgubio je bitku za život. Pročitajte još: UBISTVO I RANjAVANjE U NIŠU: Krvava noć pred "Boljim životom" Još nije poznato kako je M.D. dobio povrede glave i da li su u tuči korišćeni neki predmeti, a zbog sumnje da su brutalno pretukli sada pokojnog M.D. niška policija uhapsila je I. Č. (26) i Ž. N. (26) iz tog grada i oni će, kako je saopšteno, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Umro mladić pretučen u diskoteci

Izvor: OkRadio.rs, 17.Feb.2018

Bratislav M. (38) koji je 11. januara zadobio teške telesne povrede nakon što je pretučen u diskoteci "Kubo Klub“, preminuo je jutros u niškom Kliničkom centru Bratislav M. (38) koji je 11. januara zadobio teške telesne povrede nakon što je pretučen u diskoteci "Kubo Klub“, preminuo je jutros...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.