Prekid školske god. na Filozofskom?

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid školske god. na Filozofskom?

Ukoliko protest na Filozofskom fakultetu u Beogradu potraje, školska godina će biti prekinuta, poručio je danas ministar prosvete Srđan Verbić.

On kaže da se traže sve mogućnosti da se štrajk prekine.

Ako potraje štrajk, školska godina će biti prekinuta, poručio je ministar novinarima u pauzi skupa Dostignuća mladih u Srbiji.

Mislim da je Filozofski fakultet uradio dosta toga, možda ne pravovremeno, možda su neke stvari mogle da budu urađene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranije po pitanju zahteva onih koji blokiraju fakultet, rekao je ministar i dodao da ne želi da razmišlja o tome šta bi sve moglo da se desi ako država počne akciju koja bi se ticala statusa fakulteta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugrožena godina na Filozofskom fakultetu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2014

Ukoliko protest na Filozofskom fakultetu u Beogradu potraje školska godina će biti prekinuta, poručio je danas ministar prosvete, nauke i tehmnološkog razvohja Srđan Verbić...Kaže da se traže sve mogućnosti da se štrajk prekine..."Ako potraje štrajk, školska godina će biti prekinuta", poručio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ako potraje protest, prekid godine na Filozofskom u Beogradu

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2014

Ukoliko protest na Filozofskom fakultetu u Beogradu potraje školska godina će biti prekinuta, poručio je danas ministar prosvete Srđan Verbić...Kaže da se traže sve mogućnosti da se štrajk prekine..."Mislim da je Filozofski fakultet uradio dosta toga, možda ne pravovremeno, možda su neke stvari...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.