Izvor: Kurir, 22.Sep.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Indija podržava inicijativu Srbije

NJU DELHI, 22. septembra (Tanjug) - Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da Indija obećala da će na Generalnoj skupštini UN glasati za inicijativu Srbije da se od Međunarodnog suda pravde zatraži mišljenje o legalnosti jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije, preneo je "Tajms of India".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregovora će biti, ali ne o statusu

Izvor: Blic, 23.Sep.2008, 06:37

Beograd i Priština moraće da sednu za pregovarački sto, bez obzira na to kakvo će mišljenje o legalnosti proglašenja nezavisnosti Kosova imati Međunarodni sud pravde, ako inicijativa Srbije dobije podršku većine zemalja u Generalnoj skupštini UN. Sagovornici „Blica" kažu da je teško...

Nastavak na Blic...

Tadić se obratio Generalnoj skupštini UN

Izvor: Blic, 23.Sep.2008

Predsednik Srbije Boris Tadić zatražio je juče u govoru pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija podršku zemalja članica rezoluciji Beograda da se o legalnosti proglašenja nezavisnosti Kosova izjasni Međunarodni sud pravde...Prema njegovim rečima, glas za rezoluciju u kojoj se traži odgovor...

Nastavak na Blic...

Tadić pozvao članice UN da podrže Srbiju

Izvor: EMportal, 23.Sep.2008

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao u obraćanju Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija države-članice da podrže rezoluciju Srbije da se od Međunarodnog suda pravde traži mišljenje o proglašenoj nezavisnosti Kosova.

Nastavak na EMportal...

Tadić danas pred Generalnom skupštinom UN-a

Izvor: Cafe.ba, 23.Sep.2008

Predsjednik Srbije Boris Tadić obratit će se danas poslijepodne Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija sa zahtjevom da podrže rezoluciju Srbije kojom se od Međunarodnog suda pravde u Haagu traži savjetodavno mišljenje o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.