Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2023, 10:09

Poznato kada će biti doček košarkaša ispred Skupštine grada Beograda

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je danas sve Beograđane, ali i građane Srbije da dođu na plato ispred Skupštine grada večeras u 20 časova i pozdrave košarkaše Srbije i stručni tim koji su na Svjetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Šapić o rebalansu budžeta i sutrašnjoj sednici Skupštine grada: Plan je da se potpuno promeni vozni park GSP-a, na dnevnom redu i uređenje izloga i zapuštenih fasada

Izvor: Blic, 12.Sep.2023

Za sutra je zakazana sednica Skupštine grada Beograda, na kojoj će se naći niz važnih tačaka za funkcionisanje grada, a između ostalog, kako je danas najavio Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na dnevnom redu je i rebalans budžeta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.