Požar u bolnici u Senegalu, stradalo 11 beba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 07:31

Požar u bolnici u Senegalu, stradalo 11 beba

Najmanje 11 novorođenčadi izgubilo je život u požaru u neonatalnom odeljenju regionalne bolnice u gradu Tivauan u Senegalu, saopštio je predsednik te zemlje Maki Sal.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, uzrok požara je kratak spoj, rekao je ministar zdravlja Senegala Andulaje Diuf Sar za lokalnu televiziju.

Predsednika Sal, koji boravi u državnoj poseti Angoli, uputio je najdublje saučešće majkama i njihovim porodicama, prenosi Rojters.

Grad Tivauan udaljen je oko 120 kilometara od prestonice Dakar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 11 beba stradalo u požaru u bolnici u Senegalu

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2022

Najmanje 11 novorođenčadi izgubilo je život u požaru na neonatalnom odeljenju regionalne bolnice u gradu Tivauan u Senegalu, saopštio je predsednik te zemlje Maki Sal.

Nastavak na Radio 021...

U požaru u bolnici u Senegalu nastradalo 11 novorođenih beba

Izvor: VOA, 26.Maj.2022

Predsednik Senegala Meki Sal rekao je da je 11 novorođenih beba poginulo u požaru u regionalnoj bolnici u gradu Tivavan oko 120 kilometara istočno od prestonice Dakara. "Upravo sam sa bolom i konsternacijom saznao za smrt 11 novorođenih beba u požaru koji se dogodio na neonatalnom odeljenju bolnice...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.