Potpuno ili delimično bez nastave u 433 škole

Izvor: Beta, 22.Okt.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno ili delimično bez nastave u 433 škole

BEOGRAD, 22. oktobra 2014. (Beta) - Predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Dragan Matijević izjavio je da je od srede ujutru nastava potpuno ili delimično obustavljena u 433 škole čiji zaposleni pripadaju tom sindikatu.

Matijević je agenciji Beta kazao da je nastava potpuno obustavljena u 328 škola na teritoriji Srbije koje pokriva taj sindikat, dok se u 105 primenjuje minimum procesa rada sa časovima skraćenim na 35 minuta.

"Prema podacima kojima raspolažemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << 22 škole u Beogradu su potpuno obustavile nastavu, u Nišu 29, Čačku 24, a u Kraljevu 32 škole ne rade od jutros", rekao je Matijević.

Članovi četiri reprezentativna sindikata prosvetara - Unija sindikata prosvetnih radnika, Sindikat obrazovanja Srbije, Sindikat radnika u prosveti i Granski sindikat prosvetnih radnika "Nezavisnost", održavaju u sredu u 13.00 časaova u Beogradu protest sa zahtevom da prosveta bude izuzeta od najavljenog smanjenja plata u javnom sektoru i da skupština donese Zakon o platnim razredima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpuno ili delimično bez nastave u 433 škole

Izvor: Bor030.net, 22.Okt.2014

Predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Dragan Matijević izjavio je da je od srede ujutru nastava potpuno ili delimično obustavljena u 433 škole, čiji zaposleni pripadaju tom sindikatu...kanal9tv.com..Matijević je agenciji Beta kazao da je nastava potpuno obustavljena u 328 škola na teritoriji...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.