Pot najkorisniji košarkaš ABA lige u februaru (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pot najkorisniji košarkaš ABA lige u februaru (VIDEO)

Košarkaš FMP-a iz Železnika Stefan Pot proglašen je za najkorisnijeg igrača ABA lige u februaru.

Pot je na dve utakmice ovog meseca, protiv Krke i Cedevite, prosečno postigao 25,5 poena, osam asistencija i 6,5 skokova, za ukupan indeks korisnosti 34,5.

Pre njega mesečne nagrade u ABA ligi dobili su Markus Pejdž (Partizan), Dragan Apić dva puta (FMP, sada Lokomotiva Kubanj) i Goga Bitadze (Mega, sada Budućnost).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najkorisniji igrač ABA lige za februar otpao sa Đorđevićevog spisak! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Nakon odličnih partija u mesecu na izmaku, dobio je poziv za nacionalni tim, ali nije uspeo da se izbori za mesto na konačnom spisku...Plejmejker FMP Železnika Stefan Pot, proglašen je za najkorisnijeg igrača ABA lige u februaru...Srpski košarkaš je imao impresivne brojke u tekućem mesecu, beležio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.