Ponovo uhapšeni za ubistvo Bojovića

Izvor: B92, 09.Apr.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uhapšeni za ubistvo Bojovića

Podgorica -- Osumnjičeni za ubistvo Beograđanina Nikole Bojovića, Slobodan Šaranović (75) i Ratko Koljenšić (37), ponovo su uhapšeni, javila je Televizija Crne Gore.

Oni su uhapšeni večeras po nalogu Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore, koje je, kako navodi Televizija, otvorilo istragu o ubistvu Bojovića u Beogradu, 29. aprila prošle godine.

Šranović i Koljenšić su iz pritvora pušteni krajem februara, odlukom Apelacionog suda Crne Gore, pošto je ocenjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nema uslova za njihovo izručenje Srbiji, koja je to tražila od Crne Gore.

Šaranović i Koljenović se terete da su posredno učestvovali u ubistvu Nikole Bojovića, dok se za direktnog izvršioca ubistva sumnjiči Saša Cvetanović.

Šaranović se tereti da je iz osvete naručio i platio ubistvo Nikole Bojovića, pošto je navodno došao do informacija da je Nikolin brat Luka Bojović naručio ubistvo njegovog brata Branislava Šaranovića (66) u oktobru 2009.

Koljenšić je osumnjičen da da je bio pomagač Saši Cvetanoviću (32) iz Vranja.

Od četvorice osumnjičenih koji su uhapšeni u Crnoj Gori, srpskim vlastima do sada je isporučen Saša Cvetanović. On je ekstradiran 22. januara, podseća Televizja Crne Gore.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.