Ponovo se dele obroci u narodnim kuhinjama (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo se dele obroci u narodnim kuhinjama (FOTO)

Korisnicima narodnih kuhinja od danas se ponovo dele besplatni obroci, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je grad bzro reagovao kako bi problem bio rešen.

"Došao sam da obiđem punkt narodne kuhinje u Rakovici i da se lično uverim da narodne kuhinje rade. Obroci se isporučuju korisnicima, kao što smo juče i obećali", rekao je Mali novinarima, nakon posete puntka gde se deli hrana.

Kako je istakao grad je brzo reagovao, korisnici su dobili i novčanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pomoć, a od danas ponovo imaju redovnu isporuku obroka.

"Ovo je primer odgovorne socijane politike sa naše strane i rešavanja problema, a sa druge strane reakcija na sve one neodgovorne izjave o ukidanju narodnih kuhinja i o tome da ne brinemo o luidma kojima je pomoć najpotrebnija", rekao je Mali i ponovio da neće biti ukidanja narodnih kuhinja.

Mali je juče najavio da će od danas svih 40 punktova narodne kuhinje u Beogradu biti snabdeveno hranom, koja je obezbeđena zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama.

Deljenje obroka u narodnim kuhinjama u Beogradu bilo je obustavljeno, usled problema sa procedurom javne nabavke za hranu, a grad je isplatio po 5.040 dinara po korisniku, kako bi mogli da kupe hranu, dok narodne kuhinje ne budu snabdevene.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ponovo rade beogradske narodne kuhinje

Izvor: RTS, 12.Feb.2016

Korisnicima narodnih kuhinja ponovo se dele besplatni obroci, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je Grad brzo reagovao kako bi problem bio rešen. . Mali je, da bi se lično uverio da narodne kuhinje rade, obišao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.