Ponovo rade beogradske narodne kuhinje

Izvor: RTS, 12.Feb.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo rade beogradske narodne kuhinje

Korisnicima narodnih kuhinja ponovo se dele besplatni obroci, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je Grad brzo reagovao kako bi problem bio rešen.
Mali je, da bi se lično uverio da narodne kuhinje rade, obišao punkt u Rakovici.

"Obroci se isporučuju korisnicima, kao što smo juče i obećali", rekao je tom prilikom gradonačelnik Beograda.
Kako je istakao, Grad je brzo reagovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << korisnici su dobili i novčanu pomoć, a od danas ponovo imaju redovnu isporuku obroka.
"Ovo je primer odgovorne socijalne politike sa naše strane i rešavanja problema, a sa druge strane reakcija na sve one neodgovorne izjave o ukidanju narodnih kuhinja i o tome da ne brinemo o ljudima kojima je pomoć najpotrebnija", rekao je Mali.
Gradonačelnik je ponovio da neće biti ukidanja narodnih kuhinja.
Mali je juče najavio da će od danas svih 40 punktova narodne kuhinje u Beogradu biti snabdeveno hranom, koja je obezbeđena zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama.
Deljenje obroka u beogradskim narodnim kuhinjama bilo je obustavljeno usled problema sa procedurom javne nabavke za hranu, a Grad je isplatio 5.040 dinara po korisniku, kako bi ljudi mogli da kupe hranu, dok narodne kuhinje ne budu snabdevene.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodne kuhinje ponovo dele hranu

Izvor: B92, 12.Feb.2016

Beograd -- Korisnicima narodnih kuhinja se ponovo dele besplatni obroci, nakon isplate novčane pomoći i mnogo prašine koja se podigla u javnosti...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je grad bzro reagovao kako bi problem bio rešen..."Došao sam da obiđem punkt narodne kuhinje u Rakovici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.