Poginuo radnik na kopu Drmno

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na kopu Drmno

Radnik Dušan S. (32) poginuo je u nesreći koja se dogodila na površinskom kopu "Drmno" kod Kostolca, saopštila je danas Elektroprivreda Srbije.

Kako se navodi, do nesreće je došlo u sredu popodne, a poginuli radnik je bio pomoćnik bageriste.

Do nesreće je došlo na kraju prve smene, tokom pripreme mašine za primopredaju drugoj smeni.

"Sve nadležne službe obavile su uviđaj, a posle istrage nadležnih inspekcija biće poznati uzroci nesreće", navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poginuo radnik na kopu Drmno

Izvor: Beta, 02.Feb.2017

Radnik Dušan S. (32) poginuo je u nesreći koja se dogodila na površinskom kopu "Drmno" kod Kostolca, saopštila je danas Elektroprivreda Srbije. Kako se navodi, do nesreće je došlo u sredu popodne, a poginuli radnik je bio pomoćnik bageriste. Do nesreće je došlo na kraju prve smene, tokom pripreme...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.